Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Seizoenkaart

De verleng- en verhuisperiode voor huidige seizoenkaarthouders is inmiddels voorbij. Woensdag 22 mei is om 13.00 uur de vrije verkoop begonnen.

Bestel 

Jeugd vanaf €105, volwassenen vanaf €240 en 65+ vanaf €215

Bekijk hier alle prijzen 

Hoe bestel ik een seizoenkaart? 

  1. Ga naar kaartverkoop.fctwente.nl
  2. Klik op 'SEIZOENCLUBCARD'
  3. Kies het vak en de stoelen naar keuze
  4. Wanneer je reeds een account hebt dien je in te loggen, wanneer je geen account dien je jouw gegevens hier in te vullen
  5. Rond de bestelling af 

Het is ook mogelijk om bij de receptie van De Grolsch Veste een seizoenkaart te bestellen. Deze is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL (online)
  • Cash of pin (bij de receptie)

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Prijsstelling

De intentie was om bij de seizoenkaarten en Premium Seats dezelfde prijzen te geven als het laatste Eredivisie seizoen 2017-2018. Echter is per 1 januari het BTW-tarief gestegen van 6 naar 9%. Deze wijziging hebben wij moeten doorvoeren in de prijzen van onze seizoenkaarten en Premium Seats. Alle prijzen zijn op ronde bedragen afgerond.