Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Seizoenkaart

Het was voor iedereen een zwaar seizoen, met pieken en dalen. Maar de supporters hebben Nederland massaal laten zien dat clubliefde geen divisie kent, dat FC Twente meer is dan alleen voetbal. Het is onze trots, onze passie, onze club. Altijd en overal!

Nu zijn wij samen terug waar we horen, in de Eredivisie. Zonder jullie was dit nooit gelukt, bedankt daarvoor. Samen laten we zien dat FC Twente er weer is. Ook volgend seizoen elke thuiswedstrijd weer een kolkende Grolsch Veste, Twente komt eraan!

Jij bent er volgend seizoen toch ook weer bij? We starten vandaag om 11.00 uur met de verlenging. 

Prijsstelling

De intentie was om bij de seizoenkaarten en Premium Seats dezelfde prijzen te geven als het laatste Eredivisie seizoen 2017-2018. Echter is per 1 januari het BTW-tarief gestegen van 6 naar 9%. Deze wijziging hebben wij moeten doorvoeren in de prijzen van onze seizoenkaarten. Alle prijzen zijn op ronde bedragen afgerond. 

Bekijk de prijzen

Hoe ziet de planning eruit?

  • Dinsdag 23 april t/m zaterdag 11 mei: verlengperiode via twentekomteraan.nl
  • Woensdag 15 mei t/m vrijdag 17 mei: verplaatsingen
  • Maandag 20 mei: start verkoop inschrijflijst
  • Woensdag 22 mei: start vrije verkoop

Het is vandaag ook mogelijk om de seizoenkaart bij de Supporter Service Unit (SSU) te verlengen. Deze is de gehele dag geopend (ook voorafgaand aan de huldiging).

Verlengen

Heb je nog geen seizoenkaart, schrijf je dan nu al vast in via het aanvraagformulier. 

Inschrijven