Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

ClubCard

Clubcard aanvragen?

Voor bepaalde wedstrijden van FC Twente kun je alleen kaarten kopen wanneer je een FC Twente ClubCard hebt. Een ClubCard kun je dit seizoen gratis aanvragen via het formulier onderaan deze pagina . Met een ClubCard ontvang je tevens als eerste het nieuws over kaartverkoop. Wanneer je een seizoenkaart hebt of lid bent van de Young Reds of Kidsclub, is het niet nodig om een ClubCard aan te vragen. Je bent dan al in staat om kaarten te bestellen.

Foto%2050

Voor welke wedstrijden heb ik een FC Twente ClubCard nodig? 

Bij 4 van de 19 thuiswedstrijden heb je een ClubCard nodig om kaarten te kunnen kopen. Dit zijn de 4 volgende thuiswedstrijden:

  • FC Twente – FC Utrecht (1-9-2019)
  • FC Twente – Heracles Almelo (20-9-2019)
  • FC Twente - Ajax (1-12-2019)
  • FC Twente - Feyenoord (03-05-2020) 

Voor alle overige thuiswedstrijden hoef je geen ClubCard te hebben en kun je eenvoudig kaarten kopen via kaartverkoop.fctwente.nl en bij de receptie van De Grolsch Veste. Bij alle uitwedstrijden van FC Twente dien je wel in het bezit te zijn van een geldige ClubCard. Naast de ClubCard, kun je (extra) kaarten kopen met een seizoenkaart en als lid van de Young Reds en Kidsclub. 

Hoe vraag ik een FC Twente ClubCard aan? 

De ClubCard vraag je eenvoudig aan via het formulier onderaan deze pagina. Een ClubCard aanvragen is geheel gratis. De verwerking van een ClubCard kost enkele dagen en na verwerking is het mogelijk om kaarten te bestellen:

  1. Vul onderstaand formulier in
  2. Na het verzenden van het formulier versturen we binnen enkele werkdagen de inloggegevens om online kaarten te kunnen bestellen
  3. Na ontvangst van de inloggegevens kun je online kaarten bestellen via kaartverkoop.fctwente.nl
  4. Binnen enkele werkdagen ontvang je de ClubCard thuis. 

Welke voordelen heb ik met een FC Twente ClubCard?

Met een ClubCard heb je de volgende voordelen bij FC Twente

  • De mogelijkheid om kaarten te bestellen voor wedstrijden met een ClubCardverplichting
  • Als eerste op de hoogte van de startdata van de kaartverkoop voor wedstrijden

Aanmeldformulier FC Twente ClubCard

Om een ClubCard aan te vragen dien je onderstaand formulier correct in te vullen. Na de verzending van het formulier ontvang je een automatische bevestiging. 

ClubCard