tweaja Eerste selectie

Zondagmiddag trad FC Twente in een sfeervolle Grolsch Veste aan tegen Ajax, 20.000 supporters waren er weer bij en die zagen Robin Pröpper in de slotminuten voor de verdiende gelijkmaker (1-1) zorgen.

50778737 FC Twente

Na een sfeeracte van de Ultras van Vak-P en een eerbetoon voor de deze zomer overleden Ferdinand Fransen, werd om 12.15 uur afgetrapt. Anderhalf jaar lang hebben we de supporters in deze groten getale moeten missen en dat zorgde vanaf de eerste minuut voor een ouderwetse sfeer in De Grolsch Veste. Na een 0-0 ruststand zorgde Sebastien Haller vroeg in de eerste helft voor de 0-1. FC Twente ging op jacht naar de verdiende gelijkmaker, maar deze leek uit te blijven. Totdat Robin Pröpper in 87e minuut net buiten de 'zestien' uithaalde en doelman Stekelenburg kansloos liet. De 1-1 werd gevierd met de supporters en zorgde voor een heerlijk slot van deze voetbalmiddag.