Eerste selectie twefey

Zondag treedt FC Twente in De Grolsch Veste aan tegen Feyenoord. In aanloop naar het duel blikte trainer Ron Jans alvast vooruit op het treffen.

De supporters zullen zondag in De Grolsch Veste gemist worden. “We worden altijd geweldig gesteund door de supporters, dat valt nu allemaal weg”, weet Jans. “Het is verschrikkelijk, maar wij moeten het accepteren en het terzijde leggen, het is gewoon zo.”

Onder leiding van trainer Arne Slot maakt Feyenoord een prima seizoen door. De ploeg heeft de minste verliespunten in de Eredivisie en verzekerde zich donderdagavond in Praag van Europees voetbal na de winterstop. “Een boeiend duel”, zag Jans. “Een veerkrachtig Feyenoord dat met tien man er hard voor gewerkt heeft. Vorig seizoen waren de resultaten bij Feyenoord ook goed, maar ze spelen dit seizoen totaal anders, met veel energie en druk naar voren. Ze zijn door in Europa, staan qua verliespunten bovenaan, dus kom maar op zondag.”

Selectie FC Twente
Richting zondag staat alleen achter de naam van Virgil Misidjan nog een vraagteken. “Virgil heeft de hele week niet alle trainingen mee kunnen doen, of hij erbij kan zijn moeten we morgen even kijken”, aldus Jans.

FC Twente – Feyenoord, aanvang 14.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De wedstrijd is zondag live te zien op ESPN 1.