Eerste selectie

FC Twente heeft zondagmiddag de tweede oefenwedstrijd gespeeld van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegenstander FC Nordsjælland werd met 1-0 verslagen.

55222340 FC Twente

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel na vijf minuten. Sem Steijn reageerde scherp op een bal die via de keeper voor zijn voeten viel en schoot binnen. Virgil Misidjan schoot na ruim een half uur spelen op de paal. Na rust, met 11 andere namen op het veld aan de kant bij FC Twente, kreeg Ricky van Wolfswinkel de beste kans om de score te verdubbelen. De keeper van FC Nordsjaelland bracht goed redding. Ook waren er goede kansen voor Denilho Cleonise en Vaclav Cerny en trad aan de andere Sam Karssies twee keer goed op bij een inzet van de Deense aanvallers.

Komende week verblijft de selectie een trainingsweek in het Duitse Kamen.

Scoreverloop
5’ Steijn 1-0

Toeschouwers: 2.500
Scheidsrechter: Bas Nijhuis

Opstelling 1e helft FC Twente: Unnerstall, Everink, Pleguezuelo, Hilgers, Smal, Brama, Zerrouki, Steijn, Misidjan, Ugalde, Rots.

Opstelling 2e helft FC Twente: Karssies, Brenet, Pröpper, Bruns, Mats Rots, Mokotjo, Kjølø, Van Leeuwen, Cerny, Van Wolfswinkel, Cleonise.

Foto’s: OrangePictures & Bas Everhard