FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De ploeg van trainer Joran Pot won op Sportcampus Diekman met 2-1 van Fortuna Sittard.

58552655 FC Twente

De bezoekers kwamen na een half uur spelen op een 0-1 voorsprong. Deze stand bleef lang op het scorebord staan, totdat Fenna Kalma vijf minuten voor tijd de gelijkmaker scoorde. Het duel leek af te stevenen op een verlenging, maar Bente Jansen scoorde diep in blessuretijd alsnog de tweede Twentse treffer van de avond, waardoor FC Twente Vrouwen zich plaatst voor de laatste vier.

Dinsdag speelt FC Twente Vrouwen opnieuw thuis. Dan voor de competitie. Om 17.00 uur wordt er op het Diekman afgetrapt tegen vv Alkmaar.

FC Twente Vrouwen - Fortuna Sittard 2-1 (0-1)

30' Wullaert 0-1