Eerste selectie feytwe

Zondagmiddag treedt FC Twente in De Kuip aan tegen Feyenoord. In aanloop naar het treffen in Rotterdam de vooruitblik met trainer Ron Jans.

“We hebben deze week toegeleefd naar een mooie wedstrijd”, geeft Ron Jans aan. “Uit tegen Feyenoord is een van de mooiste van het jaar en ik hoop dat we ervan gaan genieten, het resultaat daarbij is wel belangrijk. Dit seizoen zijn we tegen PSV en AZ goed overeind gebleven en we gaan kijken of dat zondag weer lukt. Op de ranglijst heeft Feyenoord een puntje meer en wij willen daar wel wat aan gaan doen. In dit soort wedstrijden hebben we het ook weleens gedaan op basis van wilskracht, duels en tweede ballen, maar we kunnen ons ook steeds beter meten aan de bal en dat willen we zondag weer bevestigd zien.”

Selectie
Daan Rots en Lars Unnerstall zijn zondag weer beschikbaar. “Lars heeft vanaf maandag weer mee kunnen trainen”, vervolgt Jans. “We dachten eerst dat Daan er een poosje uit zou zijn, maar het is mooi dat hij er weer bij is.” Tegen Feyenoord ontbreken Michal Sadilek en Denilho Cleonise.

Feyenoord – FC Twente, aanvang 14.30 uur, staat zondag onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.