Premium Partner van FC Twente

Er zijn diverse Premium Partners verbonden aan de club. Na de hoofdsponsor en stersponsor zijn dit de grootste sponsors van de club. Deze zijn mede van grote waarde voor FC Twente. Samen werken aan de doelstelling van de Premium Partner is waar de club veel energie in steekt en trots op is. 

Premium Partner Twepa

Twepa, de Enschedese onderneming is al jaren verbonden aan de club en is Premium Partner van FC Twente. Door het intensiveren van de samenwerking is Twepa nog zichtbaarder bij FC Twente, zowel bij de eerste selectie als FC Twente Vrouwen.

Twepa is de favoriete facilitaire servicegroothandel van ondernemend Nederland. En dat al sinds 1929. Een (h)echt familiebedrijf met Twentse roots, dat klanten en hun behoeftes centraal zet. Zo is Twepa de smeerolie voor menig organisatie of instelling.

“Na ruim 10 jaar aan diverse bestuurstafels binnen de club te hebben gezeten, zijn we bijzonder trots opnieuw een erg mooie weg te hebben gevonden om de club te ondersteunen. Een weg waarbij wederom het mes aan twee kanten snijdt", aldus Coen Brinkman, directeur van Twepa. “Met deze partnerovereenkomst kunnen wij, in de schijnwerpers van FC Twente, uitstekend laten zien wat de toegevoegde waarde van het zakendoen met Twepa is.”

Premium Partner Looping

Looping is al enkele jaren verbonden aan de club en is in 2022 Premium Partner van FC Twente geworden. Via FC Twente wil Looping haar naamsbekendheid regionaal en landelijk vergroten. 

Looping, voorheen droeg het de naam wijverkopenuwautowel.nl, is een Twents bedrijf die zich focust op de verkoop van tweedehands voertuigen. In Nederland worden er dagelijks meer dan 5.000 tweedehands auto’s verkocht. Voor een particulier is dit vaak lastig, ondoorzichtig en soms zelf een onveilig proces. Looping draait dit om, zij maken het leuk, snel en veilig. Wanneer iemand zijn auto aanmeldt gaat Looping hiermee om alsof het een eigen auto is. Daarmee wordt de klant volledig ontzorgd bij de verkoop. Looping zorgt ervoor dat de beste deal eruit komt en de klant een goed gevoel overhoudt aan de verkoop. Door jarenlange ervaring snapt Looping de automarkt als geen ander en wil het particulieren verrassen met een uitstekende service. Het uitgangspunt van Looping is om altijd voor de beste deal te gaan en zo iemand een geweldige dag te bezorgen. Meer informatie of direct uw auto verkopen: www.looping.nl

Als Looping zijn wij trots dat we ons als regionale partij met landelijke dekking kunnen aansluiten als Premium Partner bij FC Twente. We kijken enorm uit naar de komende drie jaar. De drie jaar waarin wij ons als Looping onder de aandacht willen brengen bij de FC Twente supporters en natuurlijk de rest van Nederland” aldus Sefa Sarioglu, Directeur Looping. “De drie kernwaarden van FC Twente, Trots, Ambitie en Noaberschap, sluiten perfect aan bij ons bedrijf. We zijn trots op onze nieuwe branding, hebben de ambitie om de beste te zijn in het verkopen van auto’s en dat doen we samen met een hecht team van medewerkers en leveranciers”.

Premium Partner Previder

Previder is al lang verbonden aan de club, maar heeft in 2021 de stap gezet naar Premium Partner. Tot 2026 is Previder zichtbaar in en rondom De Grolsch Veste. Zo staat Previder onder andere afgebeeld op de dakrand van het stadion, hebben ze diverse bordposities en zijn ze zichtbaar op de LED-Boarding.

Het oorspronkelijk Twents bedrijf levert aan FC Twente de volledige IT-omgeving. Deze gehele IT-omgeving is afgestemd op de organisatie en biedt de club een betrouwbare en flexibele oplossing. De omgeving zal draaien vanuit de Hengelose datacenters van Previder.  Meer informatie over Previder op www.previder.nl

Tim Timmerman, directeur Previder: “We zijn blij dat we naast het partnership ook de volledige IT-omgeving van FC Twente mogen leveren. FC Twente is een geweldig podium in de regio, maar biedt ons ook landelijk veel zichtbaarheid. Het past goed bij de ambitie en ontwikkeling die wij als bedrijf doormaken. WE hebben weliswaar onze roots in Twente, maar met vestigingen in Utrecht, Vianen en Hengelo reikt onze dienstverlening verder dan dat. WE leveren namelijk managed IT-diensten aan organisaties in heel Nederland. Dit doen we voor bedrijven, zorgorganisaties, woningcorporaties en nu dus ook FC Twente!”