Eerste selectie WoutBedanktVoorAlles

Wout Brama is ambassadeur van School’s Cool Twente. Vrijdag staat in De Grolsch Veste zijn afscheidswedstrijd op het programma. School’s Cool Twente is maatschappelijk partner van deze avond en rondom de wedstrijd vragen we aandacht voor deze stichting.

Wat doet School’s Cool Twente?
Sommige kinderen hebben extra ondersteuning nodig om succes te boeken op school. School 's Cool koppelt deze leerlingen aan een thuismentor. Deze mentor is een vrijwilliger van School’s Cool Twente, die elke schoolweek bij de leerling thuis komt. Zij werken samen aan het verbeteren van de schoolprestaties én aan persoonlijke ontwikkeling. En met succes. Heel vaak gaan hun schoolprestaties vooruit en krijgen kinderen meer zelfvertrouwen.

Wout Brama: “Kinderen zijn onze toekomst en School's Cool Twente biedt persoonlijke begeleiding aan kinderen die, bij de start van het middelbaar onderwijs, dat duwtje in de rug nodig hebben. Als ambassadeur wil ik anderen inspireren om dit geweldige doel te steunen.”

Donateurs
Elke voetballer heeft een coach. Hopelijk krijgt elke leerling die het nodig heeft een mentor. School’s Cool Twente zoekt daarom vrijwillige thuismentoren én donateurs. Wilt u School’s Cool Twente ook ondersteunen? Kijk op www.schoolscooltwente.nl

 

2141241
Video

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.