Eerste selectie voltwe

FC Twente pakte zondagmiddag ook haar derde competitiewedstrijd van het seizoen de volle winst. In Volendam boekte de ploeg een 0-2 zege. Na afloop keek trainer Joseph Oosting terug op de het duel en de start van het seizoen.

Interview

“Ik vind dat we verdiend hebben gewonnen vandaag, al hadden we de wedstrijd wel eerder moeten beslissen”, zegt Joseph Oosting, die met FC Twente de afgelopen weken een vol schema heeft gehad met wedstrijden in de Eredivisie en kwalificatie voor de UEFA Europa Conference League. “Uiteindelijk vind ik dat we het, in de zware periode waarin we zitten met veel wedstrijden, prima hebben gedaan.”

Na de overwinningen op Almere City (1-4) en PEC Zwolle (3-1) won FC Twente zondag dus ook van FC Volendam (0-2). “We hebben een start waar we heel content mee zijn. Het maakt mij niet uit of we tegen Ajax of een promovendus spelen. Almere had in de eerste speelronde alleen maar wat te winnen. Het is goed dat we deze eerste wedstrijden hebben gewonnen.”

Komende week is er geen programma in de Eredivisie vanwege de interlands. FC Twente hervat zondag 17 september de competitie met de thuiswedstrijd tegen Ajax. 

60850296 FC Twente
60849503 FC Twente
60847617 FC Twente
60848955 FC Twente v2

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.