Supporters fortwe

Zaterdag 14 augustus start de Eredivisie voor FC Twente met een bezoek aan Fortuna Sittard (aftrap 20.00 uur). Voor deze wedstrijd zijn er 533 kaarten beschikbaar voor FC Twente supporters. De verkoop via supportersverenigingen is reeds gestart en de allerlaatste kaarten gaan dinsdag 10 augustus om 13.00 uur in de vrije verkoop (voor seizoenkaart- en clubcardhouders).

Bij deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. De bus vanaf De Grolsch Veste vertrekt naar verwachting om 15.30 uur. De definitieve vertrektijd volgt nader. 

Verkoop start dinsdag 13.00 uur

Dinsdag 13.00 uur verschijnt het formulier op fctwente.nl/uitwedstrijden

Prijzen

De prijzen (ticket en busvervoer vanaf De Grolsch Veste) zijn als volgt:

  • Leden supportersvereniging: €30,00
  • Niet-leden supportersvereniging: €32,50

Bezoekersinformatie

Wanneer je kaarten voor de uitwedstrijd krijgt toegewezen gelden de volgende regels. Om de uitwedstrijd te bezoeken dien je, naast een identiteitsbewijs (of paspoort óf rijbewijs) ter identificatie, te beschikken over een QR-code in de CoronaCheck-app. Deze is aan te maken als je voldoet aan een van onderstaande voorwaarden:

  • Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig gevaccineerd bent.
  • Herstelbewijs: Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Je kunt een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.