FC Twente Vrouwen twevrajavr

FC Twente Vrouwen heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag gelijkgespeeld. Op Sportcampus Diekman in Enschede eindigde het treffen in een doelpuntrijk gelijkspel: 4-4.

FC Twente Vrouwen kwam na tien minuten op voorsprong door een benutte strafschop van Fenna Kalma. De bezoekers uit Den Haag knokten zich terug en stonden een kwartier later op 1-2. Ella Peddemors zorgde dat FC Twente nog voor rust op 2-2 kwam.

De wedstrijd resulteerde uiteindelijk een doelpuntrijk gelijkspel. Net als de heenwedstrijd in Den Haag eindigde ook dit treffen tussen FC Twente en ADO in 4-4. FC Twente leek de punten in eigen huis te houden, maar ADO was in de slotminuut opnieuw trefzeker.

FC Twente Vrouwen - ADO Den Haag 4-4 (2-2)

10' Kalma pen. 1-0