Vanwege de grote vraag voor een plek op Vak-P, dien je je in te schrijven op een wachtlijst. Deze wachtlijst wordt benaderd op volgorde van binnenkomst. Supporters die al in het bezit zijn van een seizoenkaart hebben voorrang op supporters welke dit niet zijn. Het kan enkele seizoenen duren voordat je geplaatst wordt op Vak-P. Voor Vak-P zijn geen losse kaarten per wedstrijd beschikbaar.  

Wie kan zich inschrijven? 

Iedereen mag zich inschrijven op de wachtlijst voor een seizoenkaart op Vak-P. Supporters welke al in het bezit zijn van een seizoenkaart bij FC Twente hebben voorrang op supporters welke dit niet zijn. Gezien de grote vraag voor een seizoenkaart op Vak-P, is het verplicht eerst een seizoenkaart in een ander vak te hebben.

Let op: de inschrijving dient persoonsgebonden te zijn. De persoon die op de wachtlijst komt te staan (door onderstaand formulier in te vullen), dient ook echt de persoon te zijn voor wie de seizoenkaart uiteindelijk bestemd is. Het is niet mogelijk om per inschrijving meerdere seizoenkaarten aan te vragen op 1 naam. Elke persoon dient onderstaand formulier in te vullen.

Wanneer kom ik in aanmerking?

Gezien de huidige vraag kan het zo'n 3 á 4 seizoenen duren, na inschrijving, voordat je aan de beurt bent voor een seizoenkaart op Vak-P. Dit is echter volledig afhankelijk van het aantal vrijgekomen stoelen per seizoenkaartverlenging. 

Inschrijven wachtlijst Vak-P