Business

Wildkamp geeft haar sponsorcontract bij FC Twente een upgrade. Vanaf 2022 is Wildkamp officieel Premium Partner van FC Twente Het familiebedrijf, dat haar 50-jarig jubileum viert, is al meer dan 20 jaar verbonden aan de club. Vanaf dit seizoen komt de naam Wildkamp nog vaker terug in De Grolsch Veste.

Jarno de Wilde, Corporate Development Manager van Wildkamp: “Het no-nonsense familiegevoel loopt als een rode draad door ons bedrijf. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten. Het contact met FC Twente, in het bijzonder met Kick van der Vall, is erg vertrouwd en laagdrempelig. Ik kom zelf ook erg graag in De Grolsch Veste, het voelt altijd als thuiskomen.”

“Wildkamp is al twee decennia verbonden aan de club en een zeer betrokken sponsor van FC Twente”, vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken. “We zijn blij dat ook zij zijn toegetreden tot de top van de sponsorpiramide en het sponsorcontract hebben uitgebreid. Wildkamp zal nog vaker zichtbaar zijn rondom de wedstrijden van FC Twente.” 

Over Wildkamp
Met de tweede en derde generatie aan het roer is Wildkamp een bloeiend, gezond en ambitieus familiebedrijf. Verspreid door heel Nederland zitten 45 vestigingen, waaronder één in Enschede. Naast groothandel voor technische producten manifesteert Wildkamp zich ook nadrukkelijk als businesspartner en innovator. Waar aanvankelijk vooral de agrarische sector werd bediend, levert Wildkamp nu ook aan diverse andere doelgroepen zoals hoveniers, installateurs, bouwbedrijven en recreatiebedrijven. Wildkamp werkt volgens de kernwaarden ‘plezier & prestatie’ en wil samen met de klant tot de best mogelijke oplossingen voor technische uitdagingen komen.

Meer informatie op www.wildkamp.nl.

DSCF2488