Eerste selectie Supporters

Vanaf vandaag kunnen seizoenkaarthouders en Premium Seat-houders van FC Twente online een gratis kaart bestellen voor de oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04. Dit duel wordt op vrijdag 22 juli in De Grolsch Veste gespeeld. De vrije verkoop voor supporters zou donderdag 7 juli starten, maar is verplaatst naar maandag 11 juli (09.00 uur). Inmiddels hebben bijna tienduizend supporters een kaart besteld. Daarnaast zijn vragen binnengekomen die we voor deze supporters eerst willen afhandelen voordat de vrije verkoop start.

Prijzen
Kaarten voor de reguliere tribunevakken zijn verkrijgbaar voor €15,- (volwassenen) en €10,- (jeugd t/m 18 jaar). Kaarten voor de Diekmantribune (vakken 128 t/m 133) zijn verkrijgbaar voor €20,-. 

  • Per seizoenkaart of Premium Seat kan 1 gratis kaart worden besteld, maar kunnen op datzelfde moment wel extra betaalde kaarten worden besteld.

  • Er geldt deze wedstrijd bij de losse kaartverkoop geen ClubCard-verplichting. Iedereen kan een kaart kopen.

  • In eerste instantie zijn er alleen kaarten te bestellen op de eerste ring, wanneer deze vol is gaan ook de vakken op de tweede ring in de verkoop. Daardoor is het niet altijd mogelijk je eigen plek te reserveren.

  • Voor supporters van FC Schalke 04 is de zijde tegenover Vak-P gereserveerd. De kaartverkoop voor deze vakken loopt via Schalke 04.

Deze oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04 geldt voor seizoenkaarthouders en sponsoren als ‘compensatie-wedstrijd’ voor de gemiste competitiewedstrijd tegen Feyenoord op 28 november 2021 jl. Het duel met Schalke 04 is een van de twee ‘compensatie-wedstrijden’.