Eerste selectie

In aanloop naar het nieuwe seizoen speelt FC Twente op zaterdag 10 juli in Leeuwarden een oefenwedstrijd tegen SC Cambuur. Eerder was al bekend dat FC Twente de voorbereiding op zaterdag 3 juli opent bij Sparta Enschede en drie dagen later in Haaksbergen aantreedt tegen HSC ’21.

Zaterdag 10 juli speelt FC Twente in Leeuwarden tegen SC Cambuur, waarna de ploeg voor een trainingsweek in De Lutte verblijft. Op 31 juli speelt de ploeg van trainer Ron Jans in Duitsland tegen Arminia Bielefeld. De komende periode worden meer oefenwedstrijden aan het voorbereidingsschema toegevoegd.

Toegang tot oefenwedstrijden
In verband met de huidige coronamaatregelen kan het per oefenwedstrijd verschillen of er supporters aanwezig kunnen zijn en onder welke voorwaarden. Dit is een beslissing van de lokale autoriteiten in samenspraak met de organisatie van de thuisclub.
De oefenwedstrijd tegen Sparta Enschede kan bezocht worden op basis van testenvoortoegang.nl. De kaartverkoop voor dit duel is begonnen. Voor de wedstrijd tegen HSC ’21 is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kaarten gaan naar de leden van de club uit Haaksbergen.  

Op dit moment kunnen we in verband met de huidige maatregelen nog geen supporters toelaten bij de trainingen, zo gauw dit weer mogelijk is informeren wij daarover.  

PROGRAMMA VOORBEREIDING

Zaterdag 26 juni
Eerste groepstraining
Hengelo

Zaterdag 3 juli 18.00 uur
cvv Sparta Enschede - FC Twente
Locatie: SV Vosta, toegang via het complex van Sparta.
Kaartverkoop-informatie

Dinsdag 6 juli - 18.30 uur
HSC ’21 - FC Twente
Haaksbergen

Zaterdag 10 juli
SC Cambuur - FC Twente
Leeuwarden

Maandag 12 juli t/m vrijdag 16 juli
Trainingsweek in De Lutte

Zaterdag 31 juli
Arminia Bielefeld - FC Twente
Bielefeld

Het seizoen in de Eredivisie begint op 14 augustus met de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.