Eerste selectie

Beste supporters,

Dinsdag is de bestelling van kaarten voor de vriendschappelijke wedstrijd FC Twente – Schalke 04 gestart. Door een combinatie van een grote toeloop op de eerste besteldag en de implementatie van het nieuwe ticketingsysteem is dit niet goed verlopen. Daarnaast zat er te weinig tijd tussen de bekendmaking van de kaartinformatie en de start van het bestellen van de kaarten. Hierdoor heeft niet elke supporter tijdig kaarten kunnen kopen in zijn of haar gewenste vak. Dat had anders gemoeten.

Vrije verkoop
De komende dagen handelen we alle openstaande vragen af, pas daarna beginnen we met de vrije verkoop. Die staat nu gepland voor aanstaande vrijdag.

Vragen
In veel vragen die we binnen krijgen komen twee zaken naar voren.

  • Waarom kan ik niet mijn eigen plek terugkopen?
    Voor supporters van FC Schalke 04 is de korte zijde tegenover Vak-P gereserveerd. Daardoor is het niet altijd mogelijk je eigen plek te reserveren en zijn er minder plaatsen beschikbaar op de eerste ring, hierdoor moeten supporters een andere plek in het stadion kiezen.
  • Waarom zijn gekoppelde accounts niet meer zichtbaar?
    Met de overgang naar een ander ticketingsysteem zijn reeds gekoppelde accounts komen te vervallen. Dit moet eenmalig opnieuw gekoppeld worden. Deze informatie is gedeeld tijdens de seizoenkaartverlenging, maar hadden we meer onder de aandacht moeten brengen en met meer aanlooptijd had dit voorkomen kunnen worden.

Nogmaals, we hebben dit niet goed gedaan en zijn nu druk bezig de vragen te beantwoorden en de supporters te helpen.