Uniglobe Two Travel heeft haar Partnership verlengd. Hierdoor blijft de zakelijke reisorganisatie nog minimaal tot 2026 de Travel Partner van FC Twente. Uniglobe Two Travel organiseert en begeleidt FC Twente in haar internationale reizen.

Uniglobe Two Travel begeleidt de eerste selectie en FC Twente Vrouwen bij haar Europese uitwedstrijden en trainingskampen in het buitenland. Daarnaast ondersteunt Uniglobe Two Travel FC Twente bij het organiseren van sponsor- en supportersreizen naar het buitenland. Uniglobe Two Travel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke reizen en een van haar specialismes is het organiseren van topsportreizen, dit doen zij voor diverse Nederlandse clubs.

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: "Wij zijn blij dat het contract met Uniglobe Two Travel hebben kunnen uitbreiden en verlegen. Zij zijn officieel de Travel Partner van FC Twente. Uniglobe Two Travel heeft veel ervaring met het organiseren van topsportreizen, zowel voor eerste selecties van betaald voetbalclubs als het organiseren van supporters- en sponsorreizen. Van deze ervaring blijven wij graag gebruik maken."

Edwin Merk, Directeur Uniglobe Two Travel / TripEEE: "Al enkele jaren regelen wij reizen voor FC Twente. Dat het partnership nu voor drie jaar verlengd wordt is voor ons een teken van vertrouwen. De fijne band die wij gedurende deze tijd reeds hebben opgebouwd, versterkt dit gevoel alleen maar en maakt ons trots. Een goed partnership, betekent voor ons een match van beide kanten op veel gebieden. En zo voelen wij dat ook. Wij kijken er naar uit om samen weer verder de toekomst in te gaan met FC Twente om te ondersteunen in alle buitenlandse reizen, met uiteraard vele sportieve successen."

DSC05892
DSC05924
DSC05940 v3

Over Uniglobe Two Travel

Uniglobe Two Travel maakt deel uit van Uniglobe International, een van de grootste reisfranchise-organisaties ter wereld. Inmiddels verzorgt Uniglobe Two Travel al bijna 25 jaar lang alle aspecten voor een zakenreis, van vlucht tot hotel, van transfer tot visumservice. Vanuit diverse locaties in Nederland bedient Uniglobe Two Travel met name middelgrote bedrijven en organisaties. In de regio Twente is mede-eigenaar André Regtop ruim 17 jaar actief vanuit Uniglobe en hij zal nadrukkelijk actief zijn in het zakelijke netwerk van FC Twente. Naast Corporate Business Travel is Uniglobe Two Travel gespecialiseerd in MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events), op maat gemaakt met veel expertise, passie en creativiteit. Onze persoonlijke benadering en ons uitgebreide internationale netwerk zorgen voor een hoog serviceniveau, zowel voor individuele reizen als voor groepsreizen.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.