Eerste selectie feytwe

Na afloop van het gelijke spel bij Feyenoord (0-0) blikten Robin Pröpper, Michel Vlap, Lars Unnerstall en Daan Rots terug op de middag.

Robin Pröpper: “Teamprestatie”

“Uiteindelijk ben je blij met dit resultaat. Je weet van tevoren dat Feyenoord ontzettend sterk is in De Kuip. Ik denk dat wij een heel goede pot hebben gespeeld, dat we een teamprestatie hebben geleverd. Dan moet je zeker in de eerste helft hopen dat je die kansen afmaakt die je krijgt. We hadden bij rust voor kunnen staan. Als je naar de tweede helft kijkt, dan was het wel eenrichtingsverkeer. Dan hoop je dat je misschien nog iets in de counter kan doen, maar dat zat er niet meer in en dan moet je gewoon blij zijn met het punt dat je pakt. Op het penalty-moment na hebben we niet veel weggegeven. We voetbalden goed, maar kwamen niet echt tot de laatste fase van de aanval. Zeker niet in de tweede helft. Dat is geen schande tegen een goed Feyenoord.”

Lars Unnerstall: “Ik gokte goed”

“Als je niet kunt winnen, moet je een punt pakken. Het zijn altijd moeilijke wedstrijden tegen Feyenoord. Gimenez schiet overal; links, rechts, boven, beneden. Dit keer gokte ik goed. We hadden wel scherper moeten zijn op die tweede bal, zodat ze niet alsnog op doel kunnen schieten. Een goede teamprestatie vandaag. Jammer van dat buitenspelmoment, maar daar baalt Vlap echt van.”

Michel Vlap: “Ik was te gretig”

“Voor mijn gevoel hebben we twee punten verloren. Ik was te gretig. Dit is oliedom. Ik baal er ongelooflijk van en voel mij verschrikkelijk ziek. Aan de andere kant is een punt in De Kuip wel een goed resultaat.”

Youtube Thumbnail 23 24 2 v8
Interview

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.