Business

FC Twente is verheugd om te melden dat het IT-bedrijf Previder Premium Partner is geworden voor 5 seizoenen. De komende jaren is Previder zichtbaar in en rondom De Grolsch Veste. Zo staat Previder onder andere afgebeeld op de dakrand van het stadion, hebben ze diverse vaste bordposities en zijn ze zichtbaar op de LED-Boarding. Daarnaast gaat Previder ook het IT-platform vernieuwen en beheren. De nieuwe IT-omgeving zal draaien vanuit de Hengelose datacenters van Previder.

Previder is al langer verbonden aan de club, maar breidt vanaf dit jaar het partnership uit. Het oorspronkelijk Twents bedrijf levert aan FC Twente een nieuwe IT-omgeving. Deze nieuw IT-omgeving wordt volledig afgestemd op de organisatie en biedt de club een betrouwbare en flexibele oplossing.

Marco Behrens, Manager Commerciële zaken: “Wij zijn trots dat we een partnership hebben kunnen sluiten met Previder. Een Nederlands managed service provider uit de regio met een eigen datacenter, dit zorgt ervoor dat we als organisatie efficiënt en veilig kunnen samenwerken. Tevens is het mooi dat we als club onze ambitie kunnen blijven waarmaken door wederom een Twents bedrijf toe te voegen aan de top van de Sponsorpiramide. Zoals bekend hebben we afgelopen jaar heel bewust de keuze gemaakt om de sponsorpiramide anders in te richten en de Premium Partner toe te voegen. Na Twepa maakt nu ook Previder de stap. Het maakt ons trots dat we nog meer de verbinding kunnen maken met deze grote bedrijven uit de regio die Noaberschap uitstralen met Twentse roots.”

Tim Timmerman, directeur Previder: “We zijn blij dat we naast het partnership ook de volledige IT-omgeving van FC Twente mogen leveren. FC Twente is een geweldig podium in de regio, maar biedt ons ook landelijk veel zichtbaarheid. Het past goed bij de ambitie en ontwikkeling die wij als bedrijf doormaken. We hebben weliswaar onze roots in Twente, maar met vestigingen in Utrecht, Vianen en Hengelo reikt onze dienstverlening verder dan dat. We leveren namelijk managed IT-diensten aan organisaties in heel Nederland. Dit doen we voor bedrijven, zorgorganisaties, woningcorporaties en nu dus ook FC Twente!"

52287648 FC Twente
Previder staat onder andere afgebeeld op de dakrand van De Grolsch Veste. 
Previder web 21