Supporters

Vanavond heeft het ALS Team van Roessingh bij het Glazen Huis in Nijmegen het tot nu toe opgehaalde bedrag ten behoeve van Stichting ALS Nederland bekend gemaakt: €102.760,-.

Supporters, bedankt voor al jullie donaties. Fantastisch!

Noabers in actie
Dit jaar staat de 3FM Serious Request volledig in het teken van Stichting ALS Nederland. Vanuit de samenwerking tussen Revalidatiecentrum Roessingh en FC Twente hebben beide partijen zich ingezet voor 3FM Serious Request. Samen willen zij aandacht vragen voor de slopende ziekte ALS. 

Artsen en behandelaren van het ALS-team van Roessingh uit Enschede zijn initiatiefnemer en nauw betrokken bij deze gezamenlijke actie. Het ALS-team van Roessingh begeleidt de patiënt en zijn of haar naasten om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te houden. Een genezend medicijn is helaas nog niet gevonden.

Over ALS
ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een dodelijke zenuw-/spierziekte waarbij je spieren een voor een uitvallen. In Nederland leven zo’n 1.500 mensen met ALS, of de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Ieder jaar komen er 500 nieuwe patiënten bij en overlijden er ook 500.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.