Eerste selectie psvtwe

Nadat het bekerduel met PSV eind december geen doorgang kon vinden door het onbespeelbare veld, reist FC Twente woensdag opnieuw af naar Eindhoven. In aanloop naar de bekertopper de vooruitblik met trainer Joseph Oosting.

Na de goede zege op AZ wacht voor FC Twente woensdagavond in Eindhoven PSV. “Voor het seizoen hebben we de doelstelling uitgesproken dat we niet alleen in de competitie een rol van betekenis willen spelen, maar ook in de beker. Je bent dan soms afhankelijk van de loting, maar aan de andere kant moet je van iedereen winnen om de beker te pakken. Het is voetbal, we gaan ervoor.”

“We zullen een plan smeden om een ronde verder te komen”, vervolgt Oosting. “Daarbij moeten we het PSV zo moeilijk mogelijk maken. We kijken naar PSV, zij zijn een topploeg in Nederland en hebben niet voor niets alles gewonnen, maar zeker ook naar onze kracht, naar onze manier van voetballen. Je weet dat het lastig wordt als je naar PSV moet, maar je moet geloof hebben. Wij hebben vertrouwen in een goede afloop als wij voor elkaar krijgen wat we willen.”

Selectie FC Twente
Richting de wedstrijd tegen PSV staan achter de namen van Mees Hilgers en Naci Ünüvar een vraagteken. “Mees is ziek en Naci heeft wat last van zijn enkel. We moeten even afwachten hoe fit ze zijn.”

PSV – FC Twente, aanvang 21.00 uur, staat woensdagavond onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot. Het duel is live te zien op ESPN 1.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.