Eerste selectie

Vrijdag 22 juli (20.00 uur) speelt FC Twente in De Grolsch Veste de seizoensopening tegen FC Schalke 04. Seizoenkaarthouders, Premium Seat-houders van FC Twente hebben gratis toegang en kunnen vanaf dinsdag 5 juli online een gratis kaart bestellen.

Seizoenkaart- en Premium Seat-houders uit de vakken Vak-P (101 t/m 107 en 136) en de Diekman-tribune (128 t/m 133) kunnen vanaf dinsdag 5 juli om 09.00 uur hun gratis kaart bestellen. Supporters uit deze vakken ontvangen dinsdagochtend een persoonlijke e-mail met informatie.

Dinsdag om 13.00 uur kunnen de seizoenkaarthouders uit de overige vakken een gratis kaart bestellen. Zij ontvangen dinsdag om 13.00 uur een persoonlijke e-mail.

Vrije verkoop

De vrije verkoop voor supporters die geen seizoenkaart hebben start op een later moment. Kaarten voor de reguliere tribunevakken zijn verkrijgbaar voor €15,- (volwassenen) en €10,- (jeugd t/m 18 jaar). Kaarten voor de Diekmantribune (vakken 128 t/m 133) zijn verkrijgbaar voor €20,-.

  • Per seizoenkaart of Premium Seat kan 1 gratis kaart worden besteld, maar kunnen op datzelfde moment wel extra betaalde kaarten worden besteld.

  • Er geldt deze wedstrijd bij de losse kaartverkoop geen ClubCard-verplichting. Iedereen kan een kaart kopen.

  • In eerste instantie zijn er alleen kaarten te bestellen op de eerste ring, wanneer deze vol is gaan ook de vakken op de tweede ring in de verkoop.

  • Voor supporters van FC Schalke 04 is de zijde tegenover Vak-P gereserveerd. De kaartverkoop voor deze vakken loopt via Schalke 04.

Deze oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04 geldt voor seizoenkaarthouders en sponsoren als ‘compensatie-wedstrijd’ voor de gemiste competitiewedstrijd tegen Feyenoord op 28 november 2021 jl. Het duel met Schalke 04 is een van de twee ‘compensatie-wedstrijden’.