Supporters

Anderhalve week geleden kwamen ‘Twente, verenigt!’ en de supportersverenigingen met het mooie initiatief om de supporters te vragen dit seizoen af te zien van de tegemoetkoming van de gemiste wedstrijden. Vanaf deze week ontvangen alle supporters een brief waarin staat hoe blij we zijn met de actie en dat het de club heel veel geld scheelt als supporters er inderdaad vanaf zien. Tevens wordt in de brief uitgelegd (voor degenen die hebben gekozen voor tegemoetkoming) welke stappen supporters kunnen zetten om inderdaad van de tegemoetkoming af te zien. Deze actie helpt de club enorm, met daarbij nogmaals de opmerking dat we ook respecteren als supporters de tegemoetkoming wel vragen. Daarnaast ontvangen alle seizoenkaart- en Premium Seathouders bij deze brief 'uit handen van de speler' ook hun seizoenkaart. Deze staat toch symbool voor clubliefde en vertrouwen in de club.

Afzien van de tegemoetkoming

In de begeleidende brief wordt uitgelegd welke stappen supporters kunnen zetten om inderdaad van de tegemoetkoming af te zien. Mochten er naderhand nog vragen zijn of mocht het niet lukken, mail dan naar ticketing@fctwente.nl, bel via 053-8525777 of kom tijdens kantooruren langs bij de receptie (ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00 uur). 

Broodje Twenteham 

Door het overweldigende succes van de eerste verlengdag in mei van afgelopen jaar hebben wij niet bij iedereen het broodje kunnen bezorgen. De supporters die het betreft ontvangen bij de seizoenkaart een muntje waarmee je het broodje Twenteham kunt afhalen, zodra we weer in het stadion mogen. Info over o.a. de geldigheid volgt later.