Business

Hofparken heeft zich voor de komende drie seizoenen als Premium Partner verbonden aan FC Twente. Met dit partnership treden zij toe tot de top van de sponsorpiramide van de club.

Hofparken is een nieuwe speler in vakantieland met  vakantieparken in Oost- en Noord-Nederland. Zij onderscheidt zich door kwaliteit en duurzaamheid.

Rob Buchel, eigenaar en directeur van Hofparken: "We zijn erg trots dat wij ons als Premium Partner aan FC Twente mogen verbinden. Wij zijn een relatief jonge organisatie en hebben grote ambities. Ik ben ervan overtuigd dat FC Twente ons kan ondersteunen bij het realiseren van deze ambities. De Grolsch Veste ligt exact tussen onze twee eerste vakantieparken. FC Twente is daarom een perfect middel om de regio aan te schrijven en bekendheid te creëren in de mooie regio’s rondom Enschede. Afgelopen seizoen waren we als skyboxhouder voor het eerst aan FC Twente verbonden en dat is voor beide partijen erg goed bevallen.”

"Met Hofparken hebben wij wederom een ambitieuze organisatie aan de club mogen verbinden”, vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële zaken bij FC Twente. “Het is heel mooi om te zien dat Hofparken het eerste jaar als skyboxhouder positief heeft ervaren en daarom is overgestapt naar een grotere skybox. Daarnaast heeft Hofparken haar contract uitgebreid met  andere exposure waaronder LED- en vaste boarding. Met het partnership treedt Hofparken toe tot de top van de sponsorpiramide. De werkwijze en de mensen achter Hofparken passen erg goed bij  FC Twente.’’

Over Hofparken
Sinds 2021 kunnen mensen genieten van luxe vakantieparken en huizen van Hofparken. Vakantiepark Wiltershaar in Winterswijk is het eerste vakantiepark dat is opgeleverd. Op dit moment is Hofparken bezig met de realisatie van vakantiepark ‘De Bergvennen’ in Lattrop. De duurzame vakantieparken van Hofparken hebben unieke locaties midden in de natuur, waar gasten kunnen genieten van rust, ruimte, comfort en hoogwaardige horecagelegenheden. Naast het aanbieden van luxe vakanties biedt Hofparken ook de mogelijkheid om te investeren in een groeiende recreatiemarkt. Het is mogelijk om via Hofparken te investeren in uw eigen vakantiehuis.

Meer informatie op www.hofparken.nl

 

Hofparken