Supporters

GGM Gastro heeft het Stersponsorschap bij FC Twente verlengd met twee seizoenen. Hierdoor blijft GGM Gastro ook de komende twee jaar zichtbaar in en rondom De Grolsch Veste met vele exposure-uitingen. GGM Gastro is de Europese marktleider in het verkopen van apparatuur voor de horeca.

Marcus Inan, Eigenaar van GGM Gastro International: “Wij zijn verguld met deze verlengde samenwerking met FC Twente, een club met wie wij ons identificeren vanwege de trots en passie die het uitdraagt, de trouwe achterban en ook de bloei en weg omhoog die is ingezet. Wij zijn erg tevreden met de gezamenlijke resultaten die afgelopen seizoen zijn behaald en hopen elkaar in de toekomst te blijven versterken en verder op de kaart te zetten.”

 “We zijn heel trots dat we het Stersponsorschap met GGM Gastro met twee jaar hebben kunnen verlengen. Naast de verlenging heeft GGM Gastro het sponsorcontract ook uitgebreid.” Aldus Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente. “Het eerste jaar stond voor GGM Gastro in het ontdekken van sportsponsoring. Dit was een zeer succesvolle ervaring waarin de doelstellingen met betrekking tot naamsbekendheid ruimschoots zijn behaald. Hierdoor hebben we het contract met twee seizoenen kunnen verlengen.”  

 

GGM GASTRO 

GGM Gastro is de Europese marktleider in het verkopen van apparatuur voor de horeca. Door het vergemakkelijken van het werk van de horecaondernemer, zorgt GGM Gastro ervoor dat deze zijn passie zo comfortabel mogelijk uit kan oefenen. De zoektocht naar de beste producten met de laatste trends en innovaties maakt dit bedrijf een voorloper in de markt. En met het aanbieden van een breed assortiment is GGM Gastro de ideale plek voor het vinden van het best passende product of een volledige keukeninrichting. 

20220722 FCT FC Schalke 04 28351
GGM Gastro verlengt Stersponsorschap met twee seiz