Eerste selectie twefey

Zondagmiddag treedt FC Twente in De Grolsch Veste aan tegen Feyenoord. In aanloop naar het treffen tussen de huidige nummer drie en vier van de Eredivisie de vooruitblik met trainer Joseph Oosting.

Vrijdagmorgen werkte de selectie de training af in het stadion. Michel Vlap en Joshua Brenet stonden op het veld. “Michel en Joshua hebben vandaag gedeeltes van de training mee kunnen doen”, vertelt trainer Joseph Oosting. “Morgen beslissen we of zij zondag tot de wedstrijdselectie behoren.” De geblesseerden Max Bruns en Naci Ünüvar zijn niet beschikbaar.

Feyenoord
“Feyenoord is een ploeg die op elke positie kwaliteiten en wapens heeft”, vervolgt Oosting. “Als team hebben ze laten zien heel sterk te kunnen spelen, met een hoge intensiteit en nauwkeurigheid. Feyenoord heeft alle facetten in huis die het voetbal mooi maakt, maar we moeten vooral naar onszelf kijken. We hebben geen ontzag voor Feyenoord, wel bewondering. We weten wat we kunnen en voor ons is dit een kans om ons met dit soort ploegen te meten. Een mooie uitdaging om te kijken hoe ver we zijn en waar we staan. We spelen thuis en met ons publiek erachter geeft dat al een enorme boost”, aldus Oosting.

FC Twente – Feyenoord, aanvang 12.15 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.