Scoren in de wijk

Ben je supporter van FC Twente en wil je op een leuke manier, samen met je club en andere supporters, aan je gezondheid werken? Zet dan nu de eerste stap en meld je aan.

Met steun van FC Twente-fit coaches ga je als team aan de slag om aan je gezondheid te werken. Humor en gezelligheid samen met de FC Twente-beleving zijn onze belangrijkste pijlers.

FC Twente-fit is gericht op mannen tussen de 30 en 65 jaar. 

Programma
Het programma bestaat uit een intake, 12 trainingen en de mogelijkheid om als groep een wedstrijd te bezoeken. Elke training zal 90 minuten duren. We beginnen met een warming up (half uurtje theorie over gezondheid) en daarna 1 uur bewegen met een 1e en 2e helft en in het midden de rust met tijd om wat te drinken en fruit te eten.

Wanneer
De start is bij voldoende deelname en het wordt uitgevoerd op woensdagavond van 18.00-19.30 uur. De schoolvakanties zijn vrij.

Kosten
Voor supporters kost het €50,- om deel te nemen. In ruil hiervoor krijg je een intake, 12 trainingen van professionals die werkzaam zijn bij FC Twente, trainingsmap met tips voor thuis en trainingskleding van FC Twente. Als de €50,- voor jou een probleem is vragen we je om contact op te nemen met Rik Platvoet en dan vinden we daar een oplossing voor.

Aanmelden

Geef je op voor FC Twente-fit bij de coach Rik Platvoet via r.platvoet@fctwente.nl

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.