Eerste selectie

FC Twente heeft vanmiddag een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen PEC Zwolle. De ploeg van trainer Joseph Oosting won met 4-0. Vlap, Ünüvar, Bruns en Mats Rots waren trefzeker.

DVS01393

Na ruim een half uur spelen opende Michel Vlap de score op het Trainingscentrum in Hengelo (1-0). In de tweede helft maakte enkele Academie-spelers hun opwachting bij FC Twente. Na 25 minuten na rust verdubbelde Naci Ünüvar de voorsprong. De buitenspeler schoot van buiten de zestien goed raak (2-0). Max Bruns kopte in de slotfase raak na een voorzet van Mitchell van Bergen op 3-0. De eindstand werd kort daarna bepaald door Mats Rots. De linkerverdediger schoot de bal van afstand fraai binnen.

Later vandaag een samenvatting van het oefenduel op het YouTube kanaal van FC Twente.

FC Twente – PEC Zwolle 4-0 (1-0)