Eerste selectie gaetwe

FC Twente heeft zondagmiddag een goede zege behaald in Deventer. De uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles eindigde in een 1-3 overwinning. Manfred Ugalde, Sem Steijn en Younes Taha scoorden voor FC Twente.

BE29442

FC Twente schoot uit de startblokken in de Adelaarshorst. Na een halve minuut kopte Manfred Ugalde zijn ploeg op voorsprong (0-1). Na een goede actie van Daan Rots bezorgde Sem Steijn de bal bij Ugalde die doelman De Lange kansloos liet. Halverwege de eerste helft scoorde Steijn zijn negende treffer van dit seizoen. Dit keer zorgden Daan Rots en Manfred Ugalde voor het voorbereidende werk en brachten Steijn in stelling (0-2).

Met nog twintig minuten te spelen kwam Go Ahead Eagles terug in de wedstrijd. Met een schot van Enric Llansana uit de tweede lijn werd het 1-2. Een tussenstand die niet lang op het scorebord zou staan. Younes Taha was net in het veld, op aangeven van Daan Rots maakte Taha beheerst 1-3. Een mooie goal uit een snelle uitbraak.

Komende vrijdag speelt FC Twente weer thuis, dan wacht in De Grolsch Veste het duel met Excelsior.