FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond in een oefenwedstrijd gewonnen van PEC Zwolle. Na drie keer dertig minuten werd het 4-2 voor de ploeg van Joran Pot.

PP v3

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er eerst een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan het overlijden van clubicoon Theo Pahlplatz. Vervolgens werd er op het terrein van Sparta Enschede drie keer dertig minuten gespeeld in het eerste oefenduel van de voorbereiding. Na een tegendoelpunt uit een corner scoorde Rijsbergen de gelijkmaker. Tien minuten later scoorde PEC Zwolle weer, maar opnieuw Rijsbergen schoot met een prachtige uithaal de bal in de linker bovenhoek: 2-2.

In de 42e minuut scoorde Dhont in de tweede instantie door de bal van dichtbij binnen te koppen. De voorsprong werd kort voor het einde van het tweede blok uitgebreid door Kroezen, die een penalty benutte nadat Rijsbergen werd neergehaald in het strafschopgebied. Het laatste half uur werd er niet meer gescoord waardoor 4-2 de eindstand was.

FC Twente Vrouwen - PEC Zwolle 4-2 (3-2)