FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft met 3-0 verloren van Feyenoord in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Dit betekent het einde van het bekeravontuur van FC Twente.

Al na acht minuten keek FC Twente tegen een achterstand aan. Door balverlies in de verdediging van FC Twente wist Feyenoord uiteindelijk via Koopman te scoren. Binnen het half uur leek FC Twente de stand gelijk te trekken, maar na een serie aan corners kopte Carleer uiteindelijk van dichtbij over. Tien minuten later verdubbelde Feyenoord de voorsprong door een kopbal van Van Kerkhoven en keek FC Twente tegen een 2-0 achterstand aan in de rust.

De tweede helft begon kreeg FC Twente de eerste mogelijkheden. Toen dit na een kwartier niets opleverde breidde uiteindelijk Feyenoord de score uit via Van De Lavoir. Het bleek het laatste doelpunt van de wedstrijd, waardoor FC Twente strandt in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker.

Feyenoord - FC Twente Vrouwen 3-0 (2-0)

• 8' 1-0 Koopman
  • 34' 2-0 Van Kerkhoven
  • 56' 3-0 Van De Lavoir.

Opstelling FC Twente Vrouwen: De Jong, Olislagers, Dijkstra, Carleer (72' Auée), Kaptein (72' Vliek), Van Ginkel, Te Brake, Van Dooren (62' Ziemer), Rijsbergen, Peddemors, Jansen (62' Dhont).

Foto's: OrangePictures.