Eerste selectie feytwe

Feyenoord - FC Twente kende zondagmiddag geen winnaar. Het treffen in De Kuip eindigde in een 0-0 gelijkspel. Direct na rust stopte Lars Unnerstall een strafschop van Gimenez.

BE22570

In de openingsfase van de wedstrijd kreeg Daan Rots een grote kans om de score te openen. De aanvaller draaide mooi weg na een pass van Kjølø en schoot vervolgens naast het doel van Bijlow. Na een half uur spelen leek Michel Vlap FC Twente op 0-1 te brengen. Via de counter brak hij samen met Daan Rots en Joshua Brenet uit, maar Vlap stond buitenspel toen hij de bal binnenschoot.

In de openingsminuut van de tweede helft kreeg Feyenoord een strafschop van arbiter Lindhout. Gimenez mocht aanleggen, maar Lars Unnerstall liet zich gelden en stopte de penalty. Ook in de rebound voorkwam Unnerstall de 1-0. In de tweede helt kwam FC Twente er minder uit dan voor rust en wist het zelf geen mogelijkheden te creëren. De thuisploeg drong aan, maar FC Twente hield stand en pakte een punt in De Kuip.