FC Twente heet Elektramat welkom als nieuwe partner van de club. Elektramat wordt Premium Partner en tekent een contract voor een seizoen. De online elektrotechnische groothandel is opgericht in 2006 en gevestigd in Enschede. Met het partnership treedt het Enschedese bedrijf toe tot de top van de sponsorpiramide.

Joran Wermer, Commercieel directeur (CCO) Elektramat: "Voor Elektramat is het een mooie stap om het Premium Partnership aan te gaan met FC Twente, nadat vorig seizoen een en ander in het klein is opgestart. De groeiambities van Elektramat in het binnen- en buitenland gaan goed samen met de volwassen organisatie van FC Twente. Een goede match tussen twee organisaties, waar de Twentse nuchterheid heerst en professionaliteit voorop staat."

 

"Wij zijn trots dat Elektramat Premium Partner wordt bij de club" aldus Marco Behrens, Manager Commerciële zaken FC Twente. "Elektramat is een Enschedees bedrijf die als elektronische groothandel, met meer dan 400.000 artikelen en meer dan 300 medewerkers, (inter)nationaal opereert. Maar wel altijd vanuit de Twentse nuchterheid. Dat maakt dat beide partijen goed bij elkaar passen. We zien er dan ook naar uit om met het partnership bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Elektramat."

Over Elektramat

Elektramat is een online elektrotechnische groothandel en bedient zowel de particuliere als de zakelijke afnemer. De organisatie verkoopt elektromaterialen voor in, op en rondom woningen en bedrijfspanden en is gespecialiseerd in groepenkasten. De organisatie probeert middels het principe van totale klant ontzorging, alle klanten een zo goed mogelijke ervaring te bieden wanneer materiaal voor een klus of project benodigd is. De organisatie bestaat inmiddels meer dan 15 jaar, heeft 300+ medewerkers en is actief in zowel Nederland als België. 

Meer informatie op www.elektramat.nl

 

FCTWENTE DSC07816
FCTWENTE DSC07844
FCTWENTE DSC07763