Eerste selectie psvtwe

Voor FC Twente eindigde het bekertoernooi woensdagavond in Eindhoven na de 3-1 nederlaag bij PSV. Na afloop van de wedstrijd blikte aanvoerder Robin Pröpper terug op het duel.

BE13757
BE13807
BE13814
BE13837
BE13874
BE13894
BE13913
BE13956

“Je weet wat de kwaliteiten van PSV zijn en dat ze dit seizoen ontzettend goed zijn, maar je hebt elke keer wel het gevoel dat er wat te halen is”, regeerde Robin Pröpper na afloop. “Maar ik vond dat we niet ons eigen spel speelden vanavond. Dat was in het begin zichtbaar. We durfden niet goed druk te zetten op de manier hoe we dat normaal doen. Het lag aan onszelf dat PSV goed aan de wedstrijd begon. Daarna kwamen we er beter in, maar PSV is ontzettend dodelijk.”

“Ik vind niet dat we het over het systeem hoeven te hebben dat we vandaag speelden. Ik denk dat het een heel goed systeem kan zijn, zeker tegen een goede tegenstander. We hebben kwaliteit genoeg om bepaalde posities in te vullen, het had meer te maken dat we niet in duels kwamen, we gingen niet door. Het systeem had moeten zorgen om juist makkelijker druk te zetten, in het begin merkte je dat we dat niet goed genoeg deden.”

Youtube Thumbnail 23 24 v37
Max Bruns

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.