tweaja

Doordat het openbaar streekvervoer landelijke stakingen heeft aangekondigd, moeten FC Twente-supporters er zeer nadrukkelijk rekening meehouden dat zij donderdag 9 februari bij de bekerwedstrijd tegen Ajax geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. 

Door de stakingen kan Keolis Blauwnet donderdag 9 februari geen trein- en busdiensten van en naar station Kennispark bij De Grolsch Veste garanderen. Als dat het geval is, zal NS vanwege veiligheidsredenen ook niet op station Enschede Kennispark stoppen.

FC Twente adviseert haar supporters die normaal gebruik maken van treinen en bussen om op zoek te gaan naar alternatief vervoer. Supporters die met de auto komen moeten rekening houden met een langere reistijd.

Verkeersproblemen
De verwachting is dat de staking in het streekvervoer donderdag rondom de wedstrijd zal leiden tot grote verkeersproblemen rondom De Grolsch Veste. Ook vanwege het aanvangstijdstip van de wedstrijd (18.45 uur), tijdens de avondspits.

Pendelbussen van UT naar De Grolsch Veste
Het is op dit moment nog onduidelijk of de pendelbussen vanaf het parkeerterrein van de Universiteit Twente naar De Grolsch Veste rijden. Hierover volgt na het weekend meer informatie.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.