Cerriva wordt komend seizoen Premium Partner van de club. Het bedrijf uit Oldenzaal is al jaren verbonden aan de club en breidt haar sponsorcontract uit. Hiermee treedt Cerriva per direct toe tot de top van de sponsorpiramide en wordt het nog zichtbaarder bij FC Twente.  

“Als echt Twents bedrijf met een rood hart zijn we al lange tijd als partner verbonden aan FC Twente. Eerst als businessseat houder bij de Gouden Aktie, daarna een lidmaatschap bij de TOS en sinds 13 jaar als lid in de skybox ‘Bouwbox Twente’. We zijn trots dat we nu Premium Partner zijn geworden en daarmee FC Twente nog meer kunnen ondersteunen in hun doelstellingen,” vertelt Gerrit van het Oever, Founder van Cerriva. “Met FC Twente voelen we ons verbonden en we dragen dit dan ook met trots uit naar onze achterban.”

“Met Cerriva presenteren we opnieuw een sterk regionaal bedrijf als Premium Partner”, vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële zaken bij FC Twente. “Dat maakt ons trots. We willen graag meer regionale bedrijven verwelkomen in de top van de sponsorpiramide en Noaberschap moet centraal staan in alle facetten van de club”, vervolgt Behrens. “Cerriva heeft ons geholpen bij de inrichting van meerdere skyboxen en we worden iedere keer weer verrast door de kwaliteit en kennis van Cerriva. We zijn blij dat we deze lange samenwerking nu hebben kunnen omzetten in een groot partnership.”

cerriva 1

Over Cerriva
Cerriva is al meer dan 23 jaar een gevestigde naam in de keramische wereld. Ooit begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 20 medewerkers, gehuisvest in een pand in Oldenzaal waar alles onder een dak is samengebracht in het Ceramic Design Centre: kantoor, opslag en showroom. In het pand worden alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels, (grootformaat) slabs en mozaïek getoond. In combinatie met de uitgebreide opslag krijgt de klant een goed beeld van de vele mogelijkheden. Cerriva richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en indirect op de particuliere markt via een uitgebreid dealernetwerk.