Eerste selectie feytwe

Zondagmiddag staat Feyenoord – FC Twente op het programma, een treffen tussen de nummer twee en drie van de Eredivisie. In aanloop naar het duel in De Kuip de vooruitblik met trainer Joseph Oosting.

Deze week werd bekend dat Manfred Ugalde in de belangstelling staat van Sparta Moskou. Joseph Oosting: “Je werkt met elkaar ergens naar toe en als zoiets bekend wordt maakt het de week wat onrustig. We hebben het er met elkaar over gehad en dan moeten wij als groep ook weer over tot de orde van de dag. Zondag wacht namelijk Feyenoord.”

“Het wordt niet makkelijk, maar we gaan er wel vol voor”, vervolgt Oosting. “Onze spelopvatting verdedigend of aanvallend zal niet veranderen. Een mooie uitdaging om zondag dichterbij Feyenoord te komen. We gaan er alles aan doen om in De Kuip het maximale resultaat te halen.”

Selectie FC Twente
Tegenover de schorsing van Max Bruns staat de terugkeer van Robin Pröpper in de selectie. Of Sem Steijn en Ricky van Wolfswinkel er zondag bij zijn is nog een vraagteken. “Beiden waren ziek en hebben niet kunnen trainen. We moeten afwachten of ze morgen bij de laatste training zijn.”

Feyenoord – FC Twente, aanvang 14.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.