Eerste selectie

Zaterdagavond staat er een mooi affiche op het programma; Ajax-FC Twente in de Johan Cruijff ArenA. In aanloop naar het treffen de vooruitblik met trainer Ron Jans.

FC Twente werkt met een volledig selectie toe naar het duel in Amsterdam. “We hebben afgelopen week te maken gehad met een aantal zieken, maar iedereen is binnen boord voor morgen en dat is mooi”, laat Jans weten.

Topwedstrijd
Ajax staat met een punt meer dan FC Twente op een tweede plaats in de Eredivisie. De ploeg bekerde afgelopen woensdag ten koste van FC Den Bosch door. “Ajax-FC Twente is de topwedstrijd van dit weekend”, vervolgt Jans. “Dat is toch heerlijk. We hebben er met zijn allen heel veel zin. We hebben al een tijd een goed gevoel. Iedereen weet op elke positie wat er van hem gevraagd wordt en de spelers stoppen er veel energie in om dat goed uit te voeren. Dan zijn we hartstikke benieuwd of we uit tegen Ajax, waar we vorig jaar met 5-0 klop kregen, dat ook kunnen laten zien. Het is een aardige test en we hebben er veel vertrouwen in.”

Ajax – FC Twente, aanvang 21.00 uur, is live te zien op ESPN 1. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.