Supporters Eerste selectie WoutBedanktVoorAlles

Na een fantastische carrière neemt Wout Brama vrijdag 8 september afscheid als profvoetballer. Die avond vindt in De Grolsch Veste zijn afscheidswedstrijd plaats. Bryan Ruiz, Blaise Nkufo, Kenneth Perez, Theo Janssen, Peter Wisgerhof, Douglas, Nacer Chadli, Sander Boschker, Ronnie Stam, Jeroen Heubach, Nicky Kuiper, Arnold Bruggink, Karim El Ahmadi, Orlando Engelaar, Eljero Elia … vrijdag 8 september staan zij met vele andere oud FC Twente-spelers op het veld om Wout een afscheid te geven dat hij verdient.

100502ERIC3045
Wout Brama

Wout Brama droeg vijftien seizoenen het shirt van FC Twente en speelde bijna vierhonderd officiële wedstrijden voor de club. Wout maakte alle grote successen van de club mee en won met FC Twente alle prijzen die er in Nederland te winnen zijn. In 2010 werd hij met FC Twente landskampioen en een jaar later won hij de KNVB Beker. In 2010 en 2011 veroverde hij met FC Twente de Johan Cruijff Schaal. Nadat Wout in 2018 terugkeerde uit Australië won hij een jaar later met FC Twente de titel in de Eerste Divisie. 

Teams
Speciaal voor deze avond keert een groot gedeelte van het kampioensteam van 2010 terug in Enschede. Samen met spelers die in 2011 de KNVB Beker wonnen, nemen zij het op tegen een team waarmee Wout tijdens zijn rijke carrière samenspeelde. Ook spelers uit de huidige selectie van FC Twente maken hun opwachting. 

Trainers
Het ene team wordt gecoacht door Steve McClaren en Erik ten Hag, de andere selectie wordt gecoacht door Fred Rutten, Rini Coolen en Jan van Staa. Trainers die allemaal een belangrijke rol hebben gespeeld in de carrière van Wout Brama.  

Wout Brama - #WoutBedanktVoorAlles!  

Programma - vrijdag 8 september
16.30 uur Horeca rondom De Grolsch Veste geopend
17.30 uur De Grolsch Veste geopend
17.45 uur Voorwedstrijd Wout & Maud
18.15 uur Warming-up
19.00 uur Voorprogramma met opkomst van alle spelers
19.30 uur Aanvang wedstrijd
Omstreeks 21.00 uur Eindprogramma op het veld


Kaartprijs
€ 12,50 Diekmantribune
€ 10,- korte en lange zijde
€ 5,- Kidsclub & Young Reds 
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl en via de receptie bij De Grolsch Veste.  

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.