Eerste selectie twecam

Zondagmiddag treedt FC Twente in een volle Grolsch Veste aan tegen SC Cambuur. Robin Pröpper is weer beschikbaar, net als Mathias Kjølø. In aanloop naar het treffen de vooruitblik met trainer Ron Jans.

“Er komen steeds meer spelers terug van hun blessure en dat is positief nieuws”, vertelt Ron Jans. “Deze jongens worden steeds sterker, beter of zijn al aangesloten. Mathias Kjølø heeft de hele week meegetraind en zit zondag weer bij de selectie. Robin Pröpper is aangesterkt en is weer inzetbaar, Michal Sadilek heeft grote delen mee kunnen trainen en als dat zo door zet is hij volgende week weer bij de wedstrijdselectie. Manfred Ugalde en Mees Hilgers gaan goed in hun revalidatie. We verwachten dat Manfred komende week delen met de groep mee kan trainen en Mees een week later.”

SC Cambuur
Zondag komt SC Cambuur naar De Grolsch Veste. De Leeuwarder club is hekkensluiter in de Eredivisie. “Zij zitten momenteel in een heel lastige situatie. De ploeg zal niet stralen van vertrouwen, maar Cambuur en trainer Sjors Ultee kennende komen ze zondag met goede moed naar Twente toe om een van hun laatste kansen te pakken. Dat moeten wij voorkomen”, vervolgt Jans. “Wij willen doorgaan met wat wij in onze thuisduels hebben laten zien. We hebben nog zeven wedstrijden te spelen en een plek bij de eerste vier kan nog steeds als wij een goede serie neer gaan zetten. Daar moeten we voor gaan.”

FC Twente – SC Cambuur, aanvang 12.15 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.