Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Topsponsoren

Een op maat gemaakt aanbod naar al uw wensen en behoeften

Naast de gebruikelijke exposure mogelijkheden en Business Seats denken wij graag 'out of the box' en geloven wij als club van het volk in een sponsorschap uit het hart. Wij stemmen ons aanbod en onze aanpak graag af op uw doelstellingen, behoeften en bovenal uw uitdagingen. Met behulp van FC Twente kunt u de volgende stap zetten.

Pure%20energie2

Het proces

Om ons aanbod en aanpak af te kunnen stemmen werken wij met een uitstekend team van professionals en baseren wij onze acties en manier van handelen op basis van data.

Praktijkvoorbeelden

Om u een inzicht te geven in onze werkwijze en wat FC Twente voor u zou kunnen betekenen laten we u graag kennis maken met de manier waarop wij het afgelopen jaar de seizoenkaart onder de aandacht hebben gebracht. In een jaar waar het bestaan van FC Twente aan een zijden draadje hing hebben wij meer seizoenkaarten weten te verkopen dan het jaar ervoor. Dit hebben wij weten te realiseren op basis van data gedreven segmentatie:

  • 13 verschillende doelgroepen
  • 40 gepersonaliseerde berichten
  • 11.500 unieke weergaven
  • 1.500 seizoenkaarten meer dan het jaar ervoor gekocht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul hieronder uw gegevens in en onze Manager CommerciĆ«le Zaken Marco Behrens neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Topsponsor

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen m.b.t. het topsponsorschap bij FC Twente.
*= verplicht.