Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Videowalls

Bereik de toeschouwers in De Grolsch Veste middels uw boodschap op de videowalls

FC Twente beschikt over twee grote videowalls in De Grolsch Veste waarmee het op een wedstrijddag supporters in het stadion informeert. Daarnaast zijn de videowalls een perfect medium voor bedrijven om onder de aandacht van de gemiddeld 28.000 toeschouwers in De Grolsch Veste te komen.

Uw%20bedrijfslogo%20hier%20 %20pleguezuelo

Wedstrijdbanner

Tijdens de wedstrijd wordt er een bannercarrousel weergegeven waarop uw eigen animatie minimaal vier keer getoond (15 seconden) wordt gedurende de 90 minuten speeltijd. Dit kan een bewegende animatie/video of een afbeelding waarop uw logo en/of slogan wordt weergegeven.

Specials

Wilt u liever zichtbaar zijn bij speciale gebeurtenissen tijdens de wedstrijd? Er zijn verschillende mogelijkheden gedurende een wedstrijd waaraan uw logo verbonden kan worden:

- Logovermelding opstellingen
- Logovermelding gele/rode kaart
- Logovermelding wissel
- Logovermelding doelpunt
- Logovermelding vermelding tussenstanden
- Logovermelding blessuretijd
- Logovermelding herhaling

Commercial

Voorafgaand, in de rust en na afloop van de wedstrijd is er ruimte voor het tonen van commercials in De Grolsch Veste. Wij geven u graag de mogelijkheid om middels uw eigen videocommercial (max. lengte van 30 seconden) het publiek in De Grolsch Veste te bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in en onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Videowalls

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen over videowalls bij FC Twente. 

*= verplicht.