Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

LED-boarding

Gebruik LED-boarding om 350.000 personen te bereiken

Wilt u uw bedrijfsuiting tonen aan gemiddeld 350.000 personen? Dat kan met uw eigen LED-boarding! Wij beschikken over 218 meter LED-boarding aan de televisiezijde waardoor u zowel stadionbezoekers als tv-kijkers bereikt. 

Linkedin%20exposure%20dgv

Waar is mijn LED-boarding te zien?

Naast de exposure in De Grolsch Veste is uw animatie te zien bij live-registraties, samenvattingen en overige registraties op televisie en internet. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw LED-boarding af te nemen vóór de wedstrijd of in de rust. Dit betekent dat uw exposure op diverse momenten door een breed publiek gezien wordt.

Hattrick pakket

Een hattrick scoren? Wij hebben een speciaal pakket waardoor u 3 wedstrijden uw animatie kan tonen. Het is eveneens mogelijk om meerdere hattrick pakketten af te nemen. 

Een hattrick pakket behoord tot de opties die FC Twente aanbiedt. Wilt u minder dan 3 wedstrijden gebruik maken of denkt u aan een ander aantal dan 3 wedstrijden of een meervoud daarvan? Dat kan. Uw animatie tijdens één wedstrijd tonen is tevens een mogelijkheid.

Uw LED-boarding bij FC Twente?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in en onze accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met u op.

LED-Boarding

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen over LED-Boarding bij FC Twente. 
*= verplicht.