Premium Partner van FC Twente

Er zijn diverse Premium Partners verbonden aan de club. Na de hoofdsponsor en stersponsor zijn dit de grootste sponsors van de club. Deze zijn mede van grote waarde voor FC Twente. Samen werken aan de doelstelling van de Premium Partner is waar de club veel energie in steekt en trots op is. 

Premium Partner Twepa

Twepa, de Enschedese onderneming is al jaren verbonden aan de club en is Premium Partner van FC Twente. Door het intensiveren van de samenwerking is Twepa nog zichtbaarder bij FC Twente, zowel bij de eerste selectie als FC Twente Vrouwen.

Twepa is de favoriete facilitaire servicegroothandel van ondernemend Nederland. En dat al sinds 1929. Een (h)echt familiebedrijf met Twentse roots, dat klanten en hun behoeftes centraal zet. Zo is Twepa de smeerolie voor menig organisatie of instelling.

“Na ruim 10 jaar aan diverse bestuurstafels binnen de club te hebben gezeten, zijn we bijzonder trots opnieuw een erg mooie weg te hebben gevonden om de club te ondersteunen. Een weg waarbij wederom het mes aan twee kanten snijdt", aldus Coen Brinkman, directeur van Twepa. “Met deze partnerovereenkomst kunnen wij, in de schijnwerpers van FC Twente, uitstekend laten zien wat de toegevoegde waarde van het zakendoen met Twepa is.”