TOS

Waarom de TOS Businessclub een aanwinst is voor uw netwerk

Met de TOS Businessclub, het grootste zakenplatform van Oost-Nederland, breidt u uw netwerk met minimaal 180 bedrijven uit. De TOS Businessclub bevordert de zakelijke en persoonlijke contacten van haar deelnemers op een informele wijze en ondersteunt daarbij de sportieve ambities van FC Twente.

Tos%20businessclub%203

De TOS Businessclub als verbindende factor

De TOS Businessclub kenmerkt zich door de gezellige en zakelijke sfeer rondom wedstrijden in haar splinternieuwe lounge en haar vele bijeenkomsten. Naast de minimaal 17 thuiswedstrijden van FC Twente organiseert de TOS minimaal 10 netwerkactiviteiten zoals een eindejaarsfeest, het wisseldiner, een dagtocht en een TOS golfdag.

Wie ging u voor

Jaap de Haan van TwIM BV is al jarenlang lid van de TOS: “TOS lid bij FC Twente? Zowel als fan, als zakelijk al jarenlang mijn meest waardevolle investering!”

Voordelen van een TOS lidmaatschap

  • Luxe Business Seats op de Cor Hilbrink tribune (hoofdtribune)
  • Toegang tot alle thuiswedstrijden (inclusief KNVB beker)
  • Lidmaatschap TOS Businessclub
  • Toegang tot minimaal 10 TOS Businessclub activiteiten
  • Toegang tot Hatrans Plaza / TOS Lounge voor, tijdens en na de wedstrijd (inclusief hapjes en drankjes vanaf 1,5 uur voor aanvang tot 1 uur na afloop van de wedstrijd)
  • Parkeerplaats nabij het stadion
  • Naamsvermelding op de website van de TOS Businessclub

Uw netwerk uitbreiden?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in en onze accountmanager Christel Esse of Pascal Harmsen neemt zo snel mogelijk contact met u op.

TOS

Via dit formulier kunt u informatie aanvragen voor de TOS Businessclub. 
*= verplicht.


Deze vraag is om te controleren of het formulier niet ingevuld wordt door (spam) bots.