Met ingang van dit seizoen vraagt FC Twente Vrouwen toegang voor alle officiële wedstrijden. Dit betreft de Eredivisie Vrouwen, KNVB Beker én de UEFA Women’s Champions League. Met een seizoenskaart heb je toegang tot alle wedstrijden in het seizoen 2016-2017.

Thuisbasis van FC Twente Vrouwen is in principe ATC ’65 op Sportpark Slangenbeek. Het kan voorkomen dat er duels in De Grolsch Veste gespeeld worden, zoals de wedstrijden tegen Sparta Praag en FC Barcelona in de UEFA Women’s Champions League.

Seizoenskaarten

Voor slechts €45,- bezoek je alle duels in de UEFA Women’s Champions League, Eredivisie Vrouwen en KNVB Beker. Liever een tribuneplaats? Voor €75,- heb je een tribuneplek bij alle wedstrijden. (klik hier om direct te bestellen)

Losse kaartverkoop (alle duels in het kwalificatietoernooi UWCL, competitie en KNVB Beker)

Staanplaats €3,00 (klik hier om direct te bestellen) Tribuneplaats €5,00- (klik hier om direct te bestellen)

 

Groepskaarten (kwalificatietoernooi UWCL, competitie en KNVB Beker)

Voor groepen vanaf 10 personen is er een groepstarief voor staanplaatsen. Een los wedstrijdkaartje kost dan geen €3,00 maar €2,50. (klik hier om direct te bestellen)

 

Online & aan de kassa

Seizoenskaarten kunnen alleen online besteld worden. Losse wedstrijdkaarten kunnen online en aan de kassa op de dag van de wedstrijd gekocht worden.