FC Twente beschikt over 218 meter LED-boarding aan de televisiezijde. Dit innovatieve systeem biedt u de kans op exposure van hoge kwaliteit. Uw animatie is te zien bij live-registraties, samenvattingen en overige registraties bij diverse uitzendingen op televisie en internet. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw animatie ook voor de wedstrijd en in de rust te communiceren.

Hattrick

FC Twente biedt u de mogelijkheid om al vanaf 3 wedstrijden LED-boarding af te nemen. Scoort u deze hattrick? Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd kokersysteem. Uit elk van de 3 kokers dient een wedstrijd gekozen te worden. Het is eveneens mogelijk om meerdere hattrick pakketten af te nemen.

Toewijzing volgens 3 koker-systeem (1x koker 1, 1x koker 2 en 1x koker 3)

Koker 1: Ajax, PSV, Feyenoord en Heracles
Koker 2: FC Groningen, FC Utrecht, Vitesse, PEC Zwolle, sc Heerenveen, AZ en Go Ahead Eagles
Koker 3: ADO Den Haag, NEC Nijmegen, Roda JC, Excelsior, Willem II en Sparta Rotterdam

Cover van de LED-boarding

De LED-boarding wordt tegen weersomstandigheden beschermd door een zogenaamde cover. Als de LED-boarding wordt ingeschakeld, wordt de cover ‘teruggeklapt’. De dan zichtbare zijde is een prima manier om uw boodschap te communiceren naar de toeschouwers in De Grolsch Veste. U kunt kiezen uit exposure aan de korte zijde of aan de lange zijde.

 

Zou u graag meer informatie willen hebben over exposuremogelijkheden? Vul hieronder uw gegevens in, en we nemen contact met op.

Ik wil graag meer informatie over*: Wedstrijdsponsorschap LED boarding Vaste boarding FC Twente Media FC Twente Vrouwen Voetbalacademie
Bedrijfsnaam*:
Voornaam*:
Tussenvoegsel:
Achternaam*:
Functie*:
Straat- en huisnummer*:
Postcode*:
Woonplaats*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer*:
Opmerkingen:
Tik deze code over:* captcha

 

FC TWENTE BUSINESS NIEUWS