Kaarten voor thuiswedstrijden koop je via kaartverkoop.fctwente.nl of in de Fanstore. Voor uitwedstrijden kun je op woensdag en vrijdag (let op, gewijzigde openingstijden) terecht in de Fanstore of meld je aan via fctwente.nl/uitwedstrijden.

SeizoenClubcard – altijd goedkoper

De eerste selectie heeft haar eerste wedstrijden erop zitten. Wil je de ploeg steunen in De Grolsch Veste? Bestel nu je 3/4e SeizoenClubcard, met een SCC ben je verzekerd van je eigen stoel in het stadion! SCC-houders bezoeken 6 wedstrijden per seizoen gratis en krijgen 10% korting in Fanstore De Grolsch Veste. Een SeizoenClubcard bestel je via www.fctwente.nl/seizoenclubcard.

Geen Clubcard? Geen probleem!

Voor de wedstrijden van FC Twente geldt een Clubcardverplichting. Dit betekent dat u in bezit moet zijn van een FC Twente Clubcard om kaarten te kunnen kopen. Geen Clubcard? Geen probleem! Het aanvragen van een Clubcard is gratis tot 30 juni 2016 in verband met ons Jubileumjaar.

Klik in onderstaand overzicht op ‘kaarten’ voor de kaartverkoopinformatie per wedstrijd. Telefonisch reserveren van kaarten is helaas niet mogelijk.