Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente - Sparta Rotterdam

Terug naar wedstrijdoverzicht
Twente logo - Sparta

FC Twente - Sparta Rotterdam

De Grolsch Veste

Plattegrond stadion

Stadium map

Update 29-09: verplaatsen blokverkopen

We hebben besloten om de blokverkopen van het 2e en 3e blok, die in oktober van start zouden gaan, voorlopig niet te laten starten. Hiervoor wachten we eerst nieuwe berichten over de coronamaatregelen af. Onderstaande data zijn dan ook niet meer correct! Zodra er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen en er meer bekend is over de eerstvolgende thuiswedstrijd, FC Twente – PEC Zwolle (zaterdag 31 oktober 20.00 uur), komen wij met informatie.

Informatie blokverkopen

In oktober starten we met de verkoop van het tweede en derde blok. Met de huidige coronacapaciteit van 8.000 toeschouwers kan elke seizoenkaart- of Premium Seathouder minimaal  1 van de 3 wedstrijden in een blok bezoeken. We gaan na overleg met onze supporters een aantal zaken anders doen ten opzichte van het eerste blok. Seizoenkaarthouders hebben in eerste instantie bij de eerste bestelronde van een blok alleen de mogelijkheid om kaarten te bestellen in het gedeelte van het stadion waar ze normaal ook zitten. Tevens hebben we het tweede en derde blok anders ingedeeld, zodat iedereen naar 1 van de 3 topwedstrijden (voor en vlak na de winterstop) kan.

Tweede blok

  • FC Twente – PEC Zwolle | Zaterdag 31 oktober – 20.00 uur
  • FC Twente – RKC Waalwijk | Vrijdag 27 november - 20.00 uur
  • FC Twente – Sparta Rotterdam | Dinsdag 22 december – 21.00 uur  

Derde blok

  • FC Twente – PSV | Zondag 22 november – 16.45 uur
  • FC Twente – AZ | Zondag 13 december – Tijdstip wordt later bekend
  • FC Twente – Ajax | Donderdag 14 januari – 20.00 uur 

Dinsdag 6 oktober 19.00 uur gaat het tweede blok en dinsdag 20 oktober 19.00 uur gaat het derde blok (alle drie wedstrijden tegelijkertijd) online open voor alle supporters. Er kan online een kaart worden besteld voor één van deze drie wedstrijden. Iedereen heeft de kans om naar één wedstrijd naar keuze in het blok te gaan.

Mochten er een week na de start van een blokverkoop nog kaarten over zijn bij een wedstrijd in dit blok, dan gaan deze exact een week later weer opnieuw in de verkoop, zodat iedereen een tweede kaart kan bestellen in het blok (tweede ronde).

Voor in de agenda

  Start verkoop Tweede ronde
Blok 2 PEC Zwolle

RKC

Sparta

Dinsdag 06-10 19.00 uur Dinsdag 13-10 19.00 uur
Blok 3 PSV

AZ

Ajax

Dinsdag 20-10 19.00 uur Dinsdag 27-10 19.00 uur

Vakindeling

Seizoenkaarthouders hebben in eerste instantie alleen de mogelijkheid om kaarten te bestellen in het gedeelte waar ze normaal gesproken ook zitten. Bij de start van de tweede ronde van ieder blok worden de blokkades van de korte en lange zijde op de 1e en 2e ring opgeheven.

StadiongedeelteVakkenBeschikbaar voor
Vak-P 101 t/m 107 en 136 Seizoenkaarthouders in hiervoor genoemde vakken
Diekmantribune 129 t/m 133 Premium Seat (Plus)-houders
Rolstoelplatforms RS1, RS2 en RS3 Seizoenkaarthouders in hiervoor genoemde vakken
Lange zijde 1e ring 110, 117, 127 en 134 Seizoenkaarthouders in hiervoor genoemde vakken
Lange zijde 2e ring 310 t/m 318 Seizoenkaarthouders in hiervoor genoemde vakken
Korte zijde 1e ring 108, 109, 118 t/m 126 en 135 Seizoenkaarthouders in hiervoor genoemde vakken
Korte zijde 2e ring 302 t/m 309 en 319 t/m 326 Seizoenkaarthouders in hiervoor genoemde vakken

Bestellen als vriendengroep

We begrijpen dat jij graag samen met je vrienden naar dezelfde wedstrijd gaat. Omdat alles in één keer open gaat voor iedereen, kan het zijn dat je te laat bent met bestellen bij dezelfde wedstrijd. Om dat te voorkomen kunnen vriendengroepen een ‘groep’ maken binnen het ticketingsysteem en alle vrienden aan elkaar koppelen. Dan kan één persoon klaar gaan zitten om kaarten te bestellen en kaarten voor al zijn vrienden bestellen bij dezelfde wedstrijd, om zo te kunnen garanderen dat je allemaal kaarten hebt voor dezelfde wedstrijd. Dit koppelen is nu al te doen via https://tickets.fctwente.nl/nl/account/friends.

Problemen  met bestellen

Mocht je problemen ondervinden met het bestellen, de afdeling Ticketing is de dinsdagavonden op de startdata van 19.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar via 053-8525777 en via ticketing@fctwente.nl. De afdeling Ticketing is normaliter elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. 

Tegemoetkoming seizoenkaart

Met de huidige capaciteit is er voor elke vaste supporter een keer een plek in elk blok van drie wedstrijden. Er wordt per blok dan ook van elke vaste supporter die gekozen heeft voor ‘tegemoetkoming’ vanuit de seizoenkaartverlenging, één wedstrijd van deze tegemoetkoming afgehaald, ook wanneer men besluit naar geen enkele wedstrijd in een blok te gaan. Info over de tegemoetkoming volgt zodra er weer met volledig publiek wordt gespeeld, aangezien we dan pas weten hoeveel waarde iedereen ontvangt.